Gazdaság

Az elektromosautó-töltő applikáció Mobiliti néven újult meg

Nemzeti Közművek

Megújult a Nemzeti Közművek (NKM) e-autótöltő applikációja, az ügyfelek ezentúl Mobiliti néven találják meg az új alkalmazást – közölte az NKM tegnap a távirati irodával.

A fejlesztést megelőzte, hogy a Mobiliti töltőállomásain korábban megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltésindítás. A tájékoztatás szerint az alkalmazás az elmúlt időszakban több funkcióval bővült, és emellett a felület is megújult. Az újításnak köszönhetően a felhasználók már látják az egyes töltők állapotát, valamint mindkét pénzügyi tranzakció, a fizetés és a számlázás is az alkalmazáson keresztül történik. Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget. A Mobiliti ügyfelei az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően az ügyfelek mára már nyolcvanhét nyilvános töltőn és száznyolcvan nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül tizenhét villámtöltő található Magyarország legfontosabb útvonalai mentén.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom