Gazdaság

Ősszel folytatódik a Design Terminal startupokat ösztönző programja

Ősszel folytatódik a Design Terminal innovációs ügynökség startupokat ösztönző programja, amelynek célja az induló vállalkozások sikeres cégekké alakítása - mondta a Design Terminal üzletfejlesztési vezetője szerdán.

Ősszel folytatódik a Design Terminal startupokat ösztönző programja
A program végcélja, hogy a részt vevő startupok ne csak a magyar, hanem a globális piacon is tudják értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat
Fotó: MH

Jónás László az M1 aktuális csatornának nyilatkozva hozzátette: a három hónapos mentorprogram alatt adminisztratív, jogi, pénzügyi és termékfejlesztési tudás átadásával törekednek arra, hogy a jó ötleteken alapuló startupok sikeres vállalkozásokká váljanak.

Mint mondta, a programban hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat közreműködésével fejleszthetik üzleti modelljüket, terméküket vagy szolgáltatásukat a startupok.

A program egy komplex fejlesztési terv, amelynek végcélja, hogy a részt vevő startupok ne csak a magyar, hanem a globális piacon is tudják értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat - magyarázta Jónás László.

Kapcsolódó írásaink