Gazdaság

Hosszabbított nyitvatartás segíti az adóügyintézést

Bevallási határidő

A személyijövedelemadó-bevallás május 20-i határideje miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi és megyei központi ügyfélszolgálatai május 6-tól május 20-ig hétköznaponként rendkívüli nyitvatartással várják az ügyfeleket – írta az MTI.

A tájékoztatás szerint hétköznaponként 8.30-tól 18 óráig, 20-án, hétfőn pedig 8.30-tól 20 óráig várják az ügyfeleket. A közlemény szerint az 1819-es infóvonalon hívható általános tájékoztató rendszer munkatársai május 6. és 17. között munkanapokon 8.30 órától 18 óráig, május 18 és 19-én 8.30 órától 13.30 óráig, május 20-án 8.30 órától 20 óráig fogadják a személyi-jövedelemadózással kapcsolatos kérdéseket. A szokásos nyitvatartási időn túl az szja-bevallással, bevallási tervezettel kapcsolatos ügyek, csekkigénylés, ügyfélkapu-ügyintézés, bankkártyás fizetés intézhető.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom