Gasztro

Viszik mint a cukrot a dubaji csokit Nagykanizsán

Olyan nagy a kereslet, hogy új munkatársak felvételére is szükség volt, hogy a szakácsolimpián bronzérmes Jakabfi Dávid nagykanizsai műhelyében ki tudják szolgálni a vevőket a dubai csokoládéval.

Viszik mint a cukrot a dubaji csokit Nagykanizsán
Nagyon népszerű lett az arab desszert
Fotó: jakabfidavid.com

Az arab desszert annyira keresetté vált, hogy már a bejglinél is népszerűbb karácsony előtt, s előjegyzéssel lehet csak hozzájutni, legkorábban januári szállítással. Egyetlen kivétel van: egy decemberi jótékonysági eseményen még kétezer darabot kínálnak, a befolyt összeg egy részéből daganatos gyerekeket támogatva.

Tejcsokoládé burokban ropogós kadayif tészta, pisztáciakrém és tahini, azaz szezámpaszta, különleges ízvilággal és izgalmas textúrákkal. Ez a dubai csokoládé, amely közel-keleti konyha egyik híres desszertjét, a vékony, cérnametélszerű tésztát, a szirupos knafeh-t ötvözi a csokoládéval.

Jakabfi Dávid patissier eredeti alapanyagokból, gazdag pisztáciás töltelékkel készíti az arab ínyencséget, a vásárlók és több csokoládébolt kérésének eleget téve.

Kapcsolódó írásaink