Gasztro

A felfedezés kalandja és könnyed romantika az újranyitott Csók Bisztróban!

Ahol még a zsírosdeszka is egy művészi alkotás

Illusztris környéken, a budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit újra a Csók, amely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt még a zsíroskenyér is olyan szép, akár egy festmény – áll a Csók Bisztró sajtóközleményében.

A felfedezés kalandja és könnyed romantika az újranyitott Csók Bisztróban!
A felfedezés kalandja és könnyed romantika az újranyitott Csók Bisztróban!
Fotó: csokbudapest.hu

Ha szereti letisztult, de részleteiben színes, bátor, modern, urbánus környezetet tabuk nélkül, akkor a Csók Bisztróban repesni fog a gyönyörűségtől. A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki betér egy kávéra.

Nem is akármilyenre, hiszen –, csakhogy fokozzuk az élvezetet - a Csókban Hollóházi csészéből is kaphatja a presszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát megidézve. Mi több, ha megéhezne, kérjen egy zsíroskenyeret, és garantáltan még az álla is le fog esni!

Minden, ami szemnek és szájnak ingere, itt megtalálható. Nagyívű terek, művészi eklektikus enteriőrök, ahol mindig szívesen fogadnak, mintha csak haza térnél.

„Több, mint amit elvárhatna, ez egy kulcs célkitűzésünk. Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan intézmény kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez. A márkaszemélyiségünk pedig ehhez mérten: „Aki a szerelemet és a boldogságot keresi”. Számunkra mindig jelen van az a romantikus izgalom, amit a gyomortájékon érzünk, – azok a bizonyos pillangók –, mikor a vendégnek az ételt elkészítjük. Kifinomultak vagyunk és vonzóak, akárcsak az ételeink!” – újságolta nagy lelkesedéssel Keresztes Zsolt, üzletvezető, aki egyébként maga is egy londoni Michelin csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán kamatoztassa itthon is a megszerzett tudást. Minőségi étkezést mindenkinek!

Magyarországon szinte egyedülálló az, amit a Csók Bisztró, Pékség és Cukrászda tűzött zászlajára. „Hisszük, hogy az étkezés meghatározó módon járul hozzá fizikai és mentális egészségünkhöz, életminőségünk javításához. Hangsúly van a mit, mikor, mennyit, hányszor irányelv betartásán. E hitvallás mentén alakítottuk ki, Magyarországon először, az úgynevezett DayTime Dining koncepciót is, amelynek fő üzenete, hogy többször fogyasszunk inkább kevesebbet, mindezt minőségi időtöltéssel. Vagyis, jelentősége van a reggelinek, a tízórainak, az ebédnek, az uzsonnának, a könnyed vacsorának is” – részletezte a koncepciót az üzletvezető.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, minden arra utal, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak ide kisgyerekekkel, akik a nagy térben bátran futkoshatnak, ahogy a legutóbbi gyermeknapi rendezvényen ez be is bizonyosodott. De a háziállattal érkezőket is szívesen fogadja ez a hangulatos budapesti helyszín, ahol már kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

Kapcsolódó írásaink