Faktum

Az európaiaknak hamarosan elege lesz

Drámai mértékben megemelkedtek az árak a háború miatt, egy ilyen helyzetben különleges, bátor döntésekre van szükség – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Faktumban.
 

Az európaiaknak hamarosan elege lesz

Emlékeztetett, az Orbán-kormánynak tizenkét éve például különadókkal sikerült rendbe tennie a magyar gazdaságot a Gyurcsány Ferenc-féle „katasztrófakormányzás” után, ráadásul úgy, h ennek költségeit nem az emberek fizették meg, hanem elsősorban „a külföldi tulajdonban lévő nagyvállalatok a profitjukból”.

Galériánk kattintással, pöccintéssel lapozható!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Faktum adásának felvételén
Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Faktum adásának felvételén
Fotó: MH/Purger Tamás

A képviselő a gázembargót pedzegető nyilatkozatokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, az egekbe szökő árak miatt előbb-utóbb elfogy a nyugat-európai emberek türelme, kormányok bukhatnak meg. „Ha el akarjuk szegényíteni Európát, azért azt nem fogja szó nélkül hagyni az európai lakosság” – fogalmazott. Beszélt arról is, hogy „a Momentum képviselői jeleskednek abban, hogy minden körülmények között, ők a leglelkesebb, legszolgaibb módon mindig az épp aktuális brüsszeli javaslat mellett állnak”. Sosem a magyarok érdekéből indulnak ki, jegyezte meg.

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

Faktum

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Beüthet egy Ukrajna-fáradtság

ĀA Donbassz megszerzése lehet most reálisan Moszkva minimális célja, ezt már el lehet adni győzelemként - mondta Demkó Attila a Faktumban