Faktum

Baloldali provokáció és választási csalás

A magyar demokrácia történetének a legnagyobb választási csalását követi el a baloldal ebben a kampányban, hívta fel a figyelmet Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban.

Baloldali provokáció és választási csalás

Megjegyezte, a kéretlen sms-ek és telefonhívások óriási adatlopásra utalnak, az akció nyilvánvalóan törvénytelen. Figyelmeztetett, minden valószínűség szerint egy külföldre bejegyzett cégről van szó, amely külföldre kiviszi magyar emberek személyes adatait, majd politikai célra használja fel. 

A politikus nyilvánvaló baloldali provokációnak nevezte az Erdélyben talált levélszavazatok ügyét, amellyel el akarják terelni a figyelmet az elmúlt harminc év legnagyobb választási csalásáról. Hollik szerint a baloldal csak szavakban elkötelezett a demokrácia iránt, tetteiben nem. Megjegyezte, közepesre sikerült az akció, egy napon belül lelepleződött. Hollik István felhívta a figyelmet, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal magyar embert magyar emberrel akar szembefordítani, és elvenné a magyar állampolgársághoz járó szavazati jogot a határon túliaktól. 

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban
Fotó: MH/Katona László

Hangsúlyozta azt is, hogy a választás tétje már nem csak az, hogy előre vagy hátra megy az ország, hanem az is, hogy sikerül-e megvédeni Magyarország békéjét és biztonságát, vagy az ország belesodródik a háborúba. „Ez nem a mi háborúnk, ki kell maradnunk belőle„ – nyomatékosította Hollik István a műsorban. 

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

Faktum

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Horváth Ádám, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

A baloldal háborúba sodorná az országot

ĀEgyre kétségbeesettebben és egyre durvább hangnemben szólal meg a baloldal, nincs pozitív mondanivalója – jellemezte a választási kampányt Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője a Faktumban

Veszélyes a baloldal felelőtlensége

ĀA dezinformáció a hibridháború egyik legfontosabb fegyvere, a harcoló felek a teljes arzenálját vetik be – figyelmeztetett Horváth József biztonságpolitikai tanácsadó a Faktumban