Faktum

A baloldal eljutott Gyurcsánytól Gyurcsányig

Ugyanazok az emberek, ugyanazzal a vezetővel, ugyanarra készülnek – hangsúlyozta a választások kapcsán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Faktumban. 

A baloldal eljutott Gyurcsánytól Gyurcsányig
Faktum - 89. adás
Fotó: MH

Miután a baloldal eljutott 12 év alatt Gyurcsány Ferenctől Gyurcsány Ferencig, túl sokat ne reméljenek a baloldali szavazók – jegyezte meg, hozzátéve: a baloldal eltörölné a minimálbért, fizetőssé tenné az egészségügyet és befogadná az illegális bevándorlókat, miközben a saját választóit is becsapja. 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Faktum felvételén
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Faktum felvételén
Fotó: MH/Purger Tamás

Azzal kapcsolatban, hogy a napokban furcsa sms-eket kaptak a választópolgárok, amelyben ismeretlenek a baloldali jelöltek támogatására buzdítják őket, Kocsis Máté elmondta: valakik külföldről durván be kívánnak avatkozni a magyar választásokba. 

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Faktum felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Faktum felvételén
Fotó: MH/Purger Tamás

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott, hogy a baloldal háborúba sodorná az országot és a magyar emberekkel fizettetné meg a háború árát. Megkockáztatom, talán 1990 óta nem volt még választásnak akkora tétje, mint a mostaninak – emelte ki a politikus, aki a személyes várakozásait firtató kérdésre úgy felelt: „Én egy szomorú Gyurcsány Ferencet várok vasárnap."

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

‎

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

A baloldal háborúba sodorná az országot

ĀEgyre kétségbeesettebben és egyre durvább hangnemben szólal meg a baloldal, nincs pozitív mondanivalója – jellemezte a választási kampányt Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője a Faktumban

Veszélyes a baloldal felelőtlensége

ĀA dezinformáció a hibridháború egyik legfontosabb fegyvere, a harcoló felek a teljes arzenálját vetik be – figyelmeztetett Horváth József biztonságpolitikai tanácsadó a Faktumban