Faktum

A baloldal nem változott

A járványhelyzetben is mindig fontosabb volt a baloldalnak a kormány támadása, mint a védekezés – emlékeztetett Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a Faktumban. 

A baloldal nem változott

Hiába próbálják átmaszkírozni magukat, a baloldal ugyanazt a bukott politikát kínálja az országnak, mint 2010 előtt a Gyurcsány-Bajnai-kormányok. "Tudjuk annak mi lett a vége, teljes gazdasági összeomlás és kiábrándultság" – jegyezte meg. 

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a Faktum felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a Faktum felvételén
Fotó: MH/Török Péter

Az ukrajnai helyzettel kapcsolatban Orbán Balázs felelőtlennek nevezte a baloldal azon nyilatkozatait, amelyekkel belesodornák Magyarországot egy háborúba. 

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

‎

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Kertész Ákos, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

A gyermekvédelmi törvényt támadják

Ā„Ilyen típusú durva beavatkozás belügyekbe az Európai Bíróság részéről még soha nem történt" – hívta fel a figyelmet ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője a Faktumban.

A baloldal mindent lerombolna

ĀHónapok alatt söpörné el a baloldal az eredményeket, amiket tizenkét év alatt közösen értünk el – figyelmeztetett Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban

Lelepleződött a hazugsággyár

ĀElfogult, tendenciózus, ferdítő, sőt hazudozó szervezetek tettek szert befolyásra a Brüsszelben – figyelmeztetett Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője a Faktumban.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom