Faktum

A gyermekvédelmi törvényt támadják

„Ilyen típusú durva beavatkozás belügyekbe az Európai Bíróság részéről még soha nem történt" – hívta fel a figyelmet ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője a Faktumban. 

A gyermekvédelmi törvényt támadják

Példátlannak nevezte, hogy a kondicionalitási rendelettel kapcsolatos kereset elutasítását élő adásban jelentették be, nem sokkal a magyar választások előtt. Rámutatott, a támadások újabb hulláma egyértelműen a gyermekvédelmi törvényhez és a népszavazáshoz köthető. 

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője a Faktum felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője a Faktum felvételén
Fotó: MH/Katona László

Az uniós források visszatartásával kapcsolatban Lomnici emlékeztetett, a pénzek járnak hazánknak, hiszen a belépéskor megnyitotta a piacát az unió előtt. A műsorban szó esett arról is, miért nem érdeke a befagyasztás például Németországnak.

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

‎

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

A baloldal mindent lerombolna

ĀHónapok alatt söpörné el a baloldal az eredményeket, amiket tizenkét év alatt közösen értünk el – figyelmeztetett Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban

Lelepleződött a hazugsággyár

ĀElfogult, tendenciózus, ferdítő, sőt hazudozó szervezetek tettek szert befolyásra a Brüsszelben – figyelmeztetett Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője a Faktumban.

Nem szabad hátradőlni

ĀRadikálisan mennek lefelé Márki-Zay Péter számai – hívta fel a figyelmet G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója a Faktumban