Faktum

A baloldal mindent lerombolna

Hónapok alatt söpörné el a baloldal az eredményeket, amiket tizenkét év alatt közösen értünk el – figyelmeztetett Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban.

A baloldal mindent lerombolna

Emlékeztetett, minden olyan intézkedést eltörölne a baloldal, ami segíti a magyarokat a járványból való gazdasági kilábalásban. Megszüntetnék a rezsicsökkentést, újra elvennék a tizenharmadik havi nyugdíjat, beengednék a bevándorlókat, elvennék a szülőktől a gyermekek szexuális nevelésének a jogát, adót emelnének – sorolta a politikus.

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktum adásának felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktum adásának felvételén
Fotó: MH / Katona László

„Gyurcsány Ferenc a valódi főnök a baloldalon, és ha hatalomra kerül, az általa képviselt kudarcos kormányzás tér vissza” – emlékeztetett. Hollik István szerint a baloldal úgy táncolna, ahogyan Brüsszel fütyül. A valóság a legerősebb szövetségesünk, a magyarok azt érzik, hogy minden nehézség ellenére az elmúlt tizenkét évben előre mentünk – mutatott rá.

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

‎

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Horváth Ádám, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Lelepleződött a hazugsággyár

ĀElfogult, tendenciózus, ferdítő, sőt hazudozó szervezetek tettek szert befolyásra a Brüsszelben – figyelmeztetett Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője a Faktumban.

Nem szabad hátradőlni

ĀRadikálisan mennek lefelé Márki-Zay Péter számai – hívta fel a figyelmet G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója a Faktumban

Elképesztő a brüsszeli zsarolás

ĀA rezsicsökkentésnek köszönhetően hazánk az energiaárak tekintetében „a béke szigete”, mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Faktumban