Faktum

A baloldal eltörölné a rezsicsökkentést

Nagy különbség van aközött, amit a brüsszeli elit akar elhitetni velünk, és ami a valóság – mutatott rá Palóc André, a Századvég Alapítvány vezető elemzője a Faktumban, utalva az alapítvány új kutatásának eredményeire. 

A baloldal eltörölné a rezsicsökkentést

Mint mondta, Magyarország nincs kisebbségben a migráció kérdésében, a határvédelmet, a szigorú migrációs politikát, valamint a helyben segítés elvét évről-évre többen támogatják, az európai közvélemény a magyar álláspontot osztja. Az elemző beszélt az Európai Parlament új elnökségének megválasztásáról is, és meghatározónak nevezte a német baloldal erősödését a parlament irányvonalának alakulására. Megjegyezte, a magukat konzervatívnak nevező nyugat-európai politikusok zöme feloldódott a baloldali ötletekben. 

alóc André, a Századvég Alapítvány vezető elemzője a Faktum adásában
Palóc André, a Századvég Alapítvány vezető elemzője a Faktum adásában
Fotó: MH/Katona László

A műsorban szó esett arról is, hogy a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést, ezt már évekkel ezelőtt egyértelművé tették. Palóc André rámutatott arra is, hogy az energiaválsághoz vezető nyugat-európai politika fenntarthatatlan. 

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

‎

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Horváth Ádám, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Brüsszel lábon lőtte magát

ĀMég mindig a feszültség éleződése érezhető Oroszország és az Egyesült Államok, illetve a NATO-viszonyában – mondta az eheti tárgyalásokkal kapcsolatban Kosztur András, a XXI. Század Intézet vezető kutatója a Faktumban

Lehetőséget kapnak a fiatalok

ĀA munkaerőpiacra való belépést támogatja a 25 év alattiak szja-mentessége – mutatott rá Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár a Faktumban