Faktum

„Gyurcsány, a báránybőrbe bújt farkas”

A hír szent, a vélemény szabad. Ez a Faktum, a Magyar Hírlap podcast-műsora - hétről-hétre a legfontosabb tényekkel, és a legérdekesebb véleményekkel. Mi tartjuk az irányt!

„Gyurcsány, a báránybőrbe bújt farkas”

Készüljünk a legrosszabbra - vetítette előre Boros Bánk Levente, a Médianéző Központ igazgatója az új közéleti évad politikai zsarolásait és támadásait a Magyar Hírlap új, Faktum című podcast-műsorában.

Gyurcsány Ferencet báránybőrbe bújt farkasnak nevezte, aki elárulta a főnökét, Medgyessy Pétert, elcsalta a 2006-os választásokat és átverte a választókat azzal, hogy hazudott az ország valós pénzügyi helyzetéről, később pedig elárulta az MSZP-t is.

Boros Bánk Levente a Faktum első adásában
Boros Bánk Levente a Faktum első adásában
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Szó esik még az Európai Bizottság migrációs paktumáról, és arról is, miként alakítja Orbán Viktor miniszterelnök az európai politikát.

Objektum doboz

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente és Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom