Európai Unió

Manfred Weber egy valódi hungarofób ember + VIDEÓ

Nacsa Lőrinc: A német politikus már a kezdetektől fogva támogatta a migrációt és a kötelező kvótát

Egy valódi hungarofób embernek nevezte Manfred Webert, az Európai Néppárt elnökét a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szombaton. Nacsa Lőrinc közölte, a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az Európai Parlamentben (EP).

Manfred Weber egy valódi hungarofób ember + VIDEÓ
Nacsa Lőrinc: Az Európai Néppártot „balra toló” Manfred Weber háborúpárti politikus
Fotó: Facebook/Nacsa Lőrinc

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalára feltöltött videójában azt mondta: az Európai Néppártot „balra toló” Manfred Weber háborúpárti politikus, aki folyamatosan még több harci járművet, még több fegyvert, még több lőszert akar Ukrajnába küldeni.

A szóvivő szerint Manfred Weber régóta ellenséges Magyarországgal szemben, és a hazai baloldallal együtt megszavazott 21 Magyarországgal szembeni határozatot.

Objektum doboz

Hozzátette, a politikus már a kezdetektől fogva támogatta a migrációt és a kötelező kvótát.

„Manfred Weber egy valódi hungarofób ember. Támadja hazánkat, amiért nem engedjük be a genderpropagandát az iskoláinkba, amiért megvédjük a szuverenitásunkat és kimaradunk a háborúból, valamint nemet mondunk a migrációra” – fogalmazott, hozzátéve, hogy ehhez a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter.

„Úgy tűnik, hogy a következő Európai Parlamentben az ő személyében lesz utánpótlása Donáth Anna és Cseh Katalin magyar érdekekkel szembemenő tevékenységének” – mondta Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó írásaink