Életmód
Ha így issza a kávét, lapos lesz a hasa
A kávé lehet ellenség vagy legjobb barát, a kérdés csupán az, hogyan készítjük el

Mogyoróvajas kávé: A PN1 táplálkozási szakértője, Malorie Thompson erre a trükkre esküszik, szerinte a mogyoróvaj remek segítség, hogy a kávéja édes és különleges legyen, ám a hasa lapos maradjon. Csak keverjen bele egy kiskanál mogyoróvajat a kávéjába, és utána habosítsa, ha még krémesebbre szeretné!
Méz és juharszirup: Ha alternatív édesítési módszert keres, akkor válassza a juharszirupot vagy a mézet. A legjobb, ha csökkenti a mesterséges hozzávalókat a kávéjában, éppen ezért ezek remek alternatívák lehetnek. Ha pedig mindenképpen bolti édesítőt keres, tegye a voksod a sztíviára!
Fahéjas kávé: Egy kis fűszerezés sokat változtat a kávé végleges ízében, a fahéj pedig nem véletlenül a legnépszerűbb ezek közül, főleg ősszel és télen. A legjobb, ha nem cassia, hanem ceyloni fahéjat szór a kávéjába, az ugyanis csökkenti a vércukor-, triglicerid- és koleszterinszintet.