Egészség
Öt fűszer, ami igazi vitaminraktár
Minden konyhában kellenek

Kurkuma
Aranyló fűszer, erős gyulladáscsökkentő hatással. Kurkumint tartalmaz, amely javítja az emésztést és az immunitást. Adjuk hozzá levesekhez, rizshez és turmixokhoz!
Fahéj
Nem csak desszertekhez! Csökkenti a vércukorszintet, javítja az anyagcserét és melegít. Ideális zabkásához, kávéhoz és húsételekhez.
Gyömbér (őrölt vagy friss)
Természetes antioxidáns, segít megfázás és hányinger esetén. Gyömbéres tea, húshoz vagy péksüteményekhez adva – sokoldalúan használható!
Fekete bors
Javítja a tápanyagok felszívódását az élelmiszerekből, különösen kurkumával párosítva. Nélkülözhetetlen levesekhez, salátákhoz és főételekhez.
Paprika
C-vitaminban gazdag, enyhe édességet és élénk színt ad az ételeknek. Kiváló húsokhoz, zöldségekhez és szószokhoz.
Tipp: a fűszereket légmentesen záródó üvegekben, fénytől és nedvességtől védve tárolja, hogy tovább megőrizzék ízüket. Adja hozzá a mindennapi ételeihez, és konyhája egyetlen üvegben patikává és étteremmé válik.