Egészség
Halrúddal az egészségért
A kutatások szerint semmi probléma nincs a panírozott finomsággal

A szakértők már jó ideje hangoztatják, hogy a halat mint ételt méltánytalanul hanyagoljuk étrendünkből. A táplálkozási szakértők szerint pedig ez azért is probléma, hiszen nem csak kiváló fehérjeforrás, de számtalan olyan tápanyagot is tartalmaz, amely a húsban például nem található meg.
A szakemberek szerint pedig már heti két alakalommal is elég lenne halat fogyasztani ahhoz, hogy érezzük a pozitív hatásokat.
Ez azonban lehet ogy könnyebb mint gondoltuk, hiszen a rémhírekkel ellentétben úgy fest a panírozott hal is ugyan olyan jó erre a célra. A gyerekek körében is igen népszerű halrúd ugyanis ha megfelelően van elkészítve, ugyan úgy rendelkezik az összes pótolhatatlan tápanyaggal.
Érdemes azonban figyelni, hiszen halrúd és halrúd között is van különbség, fontos tehát, hogy figyeljünk az összetevőkre. Érdemes mindig a 100 százalékos filéket választani, hiszen ezek a leginkább egészségesek és a legminőségibbek is. Érdemes lehet tehát tartani néhány csomaggal a fagyasztóban.