Egészség
Három dolog a konyhában, ami rákot okozhat
A rák akár ezektől is kialakulhat fiataloknál és időseknél egyaránt

A lakásban is sokféle termék és élelmiszer található, amely kártékony lehet: akár még a fürdőszobai eszközök is okozhatnak rákot. Azonban nem ez az egyetlen helyiség, ahol érdemes körültekintőbben eljárni.
A rák kiváltó tényezői a konyhában:
Műanyag dobozok.
A legtöbben a megmaradt ételeket műanyag dobozokban tárolják a hűtőszekrényben. Ezekből azonban mikroműanyagok juthatnak az élelmiszerekbe, amelyek felborítják a szervezetben a hormonok természetes egyensúlyát és az immunrendszer működését, amely hosszú távon kedvezhet a rák kialakulásának.
Csomagolt vagy félkész ételek.
Egy francia tanulmány szerint azok, akik gyakran fogyasztanak félkész vagy csomagolt ételeket, sokkal nagyobb rizikónak vannak kitéve a rákot tekintve, mint azok, akik friss vagy házi készítésű ételeket fogyasztanak.
Tapadásmentes bevonattal rendelkező serpenyők.
Bár ezek az eszközök nagyon népszerűek, de a magas hőmérséklet hatására káros anyagok oldódhatnak ki a bevonatból, amelyek az ételbe kerülhetnek. Ez a mérgező anyag később a szervezetbe jutva komoly károsodást és rákot okozhat.