Divat

Körömötletek a téli ünnepekre

Sok szép ünnepi manikűr hozható létre

Szeretünk az ünnepekre készülni, különösen ha módot találhatunk arra, hogyan alakítsuk át szépségápolási rutinunkat a szezonra. De bármennyire is élvezzük az ünnepi smink és frizura készítését, különösen nagy örömünkre szolgál, ha körmünkre is kiterjeszthetjük az ünneplést.

Körömötletek a téli ünnepekre
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A tökéletes ünnepi parti körmök elképzelésekor szikrázó, csillogó és klasszikus színkombinációkat képzelünk el – piros és zöld, zöld és arany, kék és ezüst stb. Természetesen ezek a színek és felületek párosulhatnak, így sok szép ünnepi manikűr hozható létre, ezért most jó pár példát gyűjtöttünk össze, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes parti körmöket a 2023-as ünnepekre.

Karácsonyi fényfüzér

Bármilyen bonyolultnak is hangzik, valójában nem túl nehéz elkészíteni őket, ha van egy finom vonalú körömfestő ecset, egy pöttyöző eszköz és egy biztos kéz. Kezdje egy áttetsző, csillogó alappal, majd az ecsettel húzzon egy girbegurba vonalat minden körömre. Ezután használja a pöttyöző eszközt és a megtisztított ecsetet az egyes lámpákra való festéshez.

Ünnepi arany és fehér

Az arany és a fehér egy másik, régimódi és klasszikus ihletésű színkombináció, amely tökéletes az ünnepekre. Akár egy alap francia manikűrön vagy egy bonyolultabb karácsonyi mintán jelenik meg az elegáns színösszeállítás, biztosan bármelyik ünnepi partin jól mutat a szettjével.

Hómártott körmök

Unja a klasszikus francia körmöt? Akkor ez tetszeni fog! A hómártott hatást úgy érheti el, ha egy nude színt választ alapnak, majd fehéret és a kék különböző árnyalatait összekeveri és a választott technivál azt a körmének hegyeire applikálja – mely lehet szabályos, és egészen artisztikus is.

Piros és zöld kockás

Ha azt szeretné, hogy a körmei olyan szépek legyenek, mint egy ajándék, fontolja meg a kockás köröm manikűrt, akár részletgazdag kis masnikkal fűszerezve. De tegyen magának egy szívességet, és foglaljon időpontot körmöséhez – mert bízzon bennünk, nem akar majd saját maga ezeken az aprólékos szépségeken fáradozni.

Tojáslikőr és fagyöngy

A karácsonyi finomságot könnyedén megidézhetjük egy krém vagy halványsárga színű körömlakkal, melyet fagyönggyel vagy számunkra kedves motívumokkal díszíthetünk. Egyszerre emlékeztetnek minket a szezon italára, a cukros süteményre, a mézeskalács házikókra és a klasszikus fagyöngydíszekre.

Kapcsolódó írásaink