Divat

Cseresznye(piros) ősszel: az idei szépségtrend

Arcon, hajon és a kifutón

A lédús és fanyar cseresznye az az íz, amely mindenki ajkát (és arcát, illetve csuklóját) borítja idén ősszel. A szépség pillanatnyi gyümölcse mindenhol ott van, ahová csak nézünk. A közösségi médián találkozunk a cseresznye mokkás körmöktől, a cseresznyével fűszerezett parfümökig. A cseresznye vitathatatlan populáris energiával rendelkezik, de egyben sokoldalú gyümölcs is: Lehet játékos, szexi, kifinomult, kacér – egy kicsit kaméleon. És egy ínycsiklandó illatjegy, amely nem veszi magát túl komolyan.

Cseresznye(piros) ősszel: az idei szépségtrend
képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Ahogy a cseresznye iránti ízlésünk egyre nő, a márkák is felfigyeltek rá. „A „cseresznye mokka” (körömlakk) árnyalatok közül az elmúlt hónapban több mint kétszeresére nőtt az eladások száma” – mondja Cindy Lai, az OPI North America vezető márkamenedzsere. A cseresznye ajakszínezők, parfümök és hajátalakítások is hasonló sikereket érnek el.

A trendről

A cseresznye nem csak a sminktáskáinkat tölti meg; a kifutón is parádézik. A Ferragamo kabátjaitól a Tory Burch, Balmain, Stella McCartney és Sandy Liang vörös foltjaiig a cseresznye megérkezett az őszi divat hírnökeként, ellopva a reflektorfényt a nyári Barbie rózsaszín megszálltságtól. Ha egészen konkrétak szeretnénk lenni, a gyümölcsök ihlette divat veszi át most az uralmat, a Djerf Avenue és a Free People, bogyós nyomatú köntösöket és hozzáillő cseresznyés alvókészleteket kínálnak.

Hogyan viseljünk cseresznye sminket

A cseresznye minden bőrtónuson hízelgően néz ki, ezért ne féljen viselni. A megjelenés nélkülözhetetlen terméke a megfelelő árnyalatú pirosító, mely inkább egy mélyebb piros, a megszokott rózsaszínhez képest. Azt követően fókuszáljunk az ajkakra. A cseresznyeajkak egyszerűek lehetnek, mert krémállagú pirosítónkat oda is használhatjuk, de a végeredményt egy fényes vagy matt rúzs hozzáadásával módosíthatjuk. Egy áttetsző cseresznyevörös fényt adó szájfénnyel is befejezhetjük a tökéletes ajkakat.

Hogyan viseljük a cseresznye piros hajat

Egyre több hírességen figyelhetjük meg a cseresznye árnyalatot. „Mély, sötétbarna színű, semlegestől a hidegebbig vörös tükröződéssel” – mondja Sal Misseri, a chicagói Reverie Salon tulajdonosa. "A vörös felbukkan a fényben, és olyan gazdagsága van, amely bársonyos hatást kölcsönöz." „Szeretem látni a cseresznye kóla haj variációit sok különböző bőrtónuson” – mondja Lacy Redway híres fodrász. "Jól fordítható sok különböző textúrára, ami nagyszerű trendet eredményez."

Redway és a Misseri szerint az árnyalat frissen tartása érdekében az otthoni karbantartás elengedhetetlen. A színvédő samponok és balzsamok például elengedhetetlenek; Redway a Dove Love Your Shine sampon és kondicionáló párosra esküszik, amely segít megőrizni a ragyogó színt, illetve egy erősítő, fényt visszaállító terméket is ajánl, mint a Dove 7-in-1 Miracle Mist.

Kapcsolódó írásaink