Divat

Így viseljük a motoros csizmát

Idén ősszel mindenhol megtalálhatóak lesznek

A Miu Miu márka merész motoros bakancsa volt a 2022-es őszi-téli kollekció sztárja, és mint számtalanszor, most is sokan követik a luxus márka trend előrejelzéseiket. 2023 őszére számtalan márka csatlakozott a motoros trendhez és kínálja fel saját iterációit.

Így viseljük a motoros csizmát
képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Noha a vásárlási lehetőségek bőségesen állnak rendelkezésre, a stílus tekintetében a kilátások nem olyan egyértelműek, ha erről a darabról van szó. Cikkünkben adunk egy kis útmutatót, hogy hogyan alakítsa saját ruhatárához a vagány és trendi lábbelit.

Stílus tippek a viseléséhez

Ahogy beléptünk az őszbe, ez a trend csak növekszik tovább, és semmi jelét nem mutatja a lassulásnak – különösen, hogy az internet megmutatta, milyen sokoldalúak lehetnek ezek a csizmák. Bármilyen esztétikát is képvisel – elegáns, minimalista, maximalista –, könnyedén beleillesztheti a motoros bakancsokat a ruhatárába.

Ha ön inkább minimalista, vagy csak szeretne némi vagányságot adni az elegánsabb megjelenésének, követheti a Miu Miu esztétikáját, amely eleve segített népszerűsíteni ezeket a csizmákat – gondoljon a semleges tónusokra, miniszoknyákra, redős szoknyákra, egyszerű felsőkre, pulóverekre, és egyszerű ékszerekre, melyekhez egy plusz fűszert ad a meglepő csizma választás.

Ha inkább a maximalista oldalt pártolja, próbálja meg a csizmát összeütköző mintákkal és grafikai pólókkal, csipkeruhákkal és leopárdmintás ruhákkal, bő ruhákkal és bőrkabátokkal, színes ékszerekkel és réteges kiegészítőkkel párosítani.

Vagy ha szereti a klasszikus Harley-Davidson grunge motoros sítlust, amelyhez a csizmát először társították, választhat tetőtől talpig bőr szettekből, teljesen feketéből vagy motoros stílusból és teljes erővel magává teheti a mostanság népszerű, úgynevezett rocksztár barátnő esztétikáját – párosíthatja csizmáját motoros kabáttal, ezüstlánccal, ékszerekkel.

Vagy párosítsa őket valamivel, amivel soha nem is gondolná, hogy kipróbálná azt, és meg fog lepődni, hogy működik. A csajos miniruhák, a bő ruhadarabok vagy a dögös nadrágok és az aranyos felső csak néhány olyan opció, ami különlegesen kiegészítheti a merész csizmákat.

Ne hagyja, hogy ennek a darabnak a retro vagánysága megijessze, és egyszerűen csak használja őket kedvenc ruhája befejezéseként, így egyedivé téve a saját ruháit, mindeközben tökéletesen trendbe illően azt.

Kapcsolódó írásaink