Divat

Ezeket a darabokat érdemes mindenképp beszereznünk az őszi kapszulagardróbunkhoz

A trendek tudnak aktuális örömöt okozni, de általában csak néhány szezonig tartanak

A kapszulagardrób kialakítása régóta népszerű módja annak, hogy leegyszerűsítse a szekrényét az egyéni stílusa feláldozása nélkül. A trendek tudnak aktuális örömöt okozni, de általában csak néhány szezonig tartanak, és mély gödröt ásnak a pénztárcánkban, ezért is kulcsfontosságú a kapszulagardrób építése a tartós stílushoz.

Ezeket a darabokat érdemes mindenképp beszereznünk az őszi kapszulagardróbunkhoz
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Ha még csak most kezdi, az ősz az egyik legjobb időszak a kapszulagardrób felépítésére, köszönhetően a szezonnak a sokoldalúságra és a darabok rétegezésére való hajlamnak. A loaferektől a ballonkabátokig, a blúzokon át, az időtlen őszi darabok megkönnyítik a szettek felépítését, így bármilyen alkalomhoz illő megjelenést alkothat.

Kötött mellények

A pulóvermellények praktikus és stílusos kiegészítői az őszi gardróbnak, melegséget és divatos sokoldalúságot kínálnak, ahogy az időjárás kezd lehűlni. Kiválóan alkalmasak az őszi játékos rétegezésre és bármilyen unalmasabb szettet feldobnak rögtön.

Basic pólók

Minden szezonban jó, ha kéznél van pár basic póló bekészítve, ez ősszel sincs másképp. Egy sima fehér póló remek alapot nyújt a bőrdzsekik vagy blézerek alá rétegzéshez, vagy egyedül önmagában farmerrel vagy egy elegánsabb nadrággal. Kreatívvá válhat a rétegezéssel is, párosíthatja egy ruha alá, vagy szoknyába tűrve. Egy jó alappóló kulcsa az anyag és a súly.

Csizma

Mindenkinek szüksége van egy kedvenc szezonális csizmára amire bármikor rányúlhat a hűvösebb napok beköszöntével. Idén is a fekete magasszárúak diktálják a divatot, de az alacsonyszárú társaikkal is tuti befutó lesz. Fontos, hogy kényelmes legyen, és ideális, ha víz és csúszásálló.

Pulóverek

Szintén egy olyan darabról van szó, amiből jó, ha a szezon elején megvesszük kedvenceinket, és biztosak lehetünk benne, hogy végig kísérik velünk a hideg hónapokat. Vastag, puha, komfortos – nehéz nem imádni.

Ballonkabát

Elég egyszer beszereznünk egy időtálló ballonkabátot, és biztosak lehetünk benne, hogy sok problémánkat megfogja oldani öltözködés terén mikor hűvösödik az időjárás. Elegáns, klasszikus és rengeteg mindennel kombinálhatjuk.

Ingek

A nyáron hordott hosszú ujjú ingjeinket nem kell még a szekrény hátuljába dugnunk, ugyanis nagyon is jól jönnek még ősszel is. Akár önmagukban a kedvenc farmerünkkel, vagy a már említett kötött mellénnyel egy teljesen új értelmezést kapnak a kedvenc gombos felsőink.

Baseball sapka

Kora ősszel mikor még a kötött sapkáink nem kerülnek elő, de jól esne valami fejfedő akkor a baseball sapka a legjobb választás. Nem csak véd minket minimálisan a hidegebb levegőtől, de most az egyik legtrendibb kiegészítő is, így biztosan, szinte bármilyen szettet feldobhatunk vele.

Kapcsolódó írásaink