Divat

A nyár legtrendibb hajszínei

A Barbie film főhősnője, Margot Robbie hatása a divattrendekre

A nyár beköszöntével a hajszín trendek is megváltoztak, és újabb izgalmas lehetőségeket hoztak magukkal.

A nyár legtrendibb hajszínei
Margot Robbie, mint Barbie
Fotó: NorthFoto

2023-ban a merész és kreatív hajszínek uralkodnak a divatvilágban, a színpaletta széles skáláján mozognak az élénk színek és a természetes árnyalatok, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő hajszínt. Ismerjük meg a legdivatosabb hajszíneket, amelyekkel az idei szezonban biztosan kitűnhet!

Rozsdabarna: A rozsdabarna az egyik legnépszerűbb természetes hajszín idén nyáron. Egy könnyed, meleg árnyalat, ami csodásan kiegészíti a bőrtónust és melegséget kölcsönöz

összhatásként. Akár egy kis plusz fényt is hozzáadhatunk, hogy még sikkesebb legyen a végeredmény.

Barbie szőke: A Barbie film főhősnője, Margot Robbie hatása a divat trendekre nem meglepő számunkra: a sokáig trendi hűvös árnyalatú szőkét, most a melegséget árasztó csillogó szőke haj váltja fel.

Narancsos csillogás: A meleg, narancsos-barackos árnyalat egy vidám és feltűnő hajszín, amely elkápráztatja a környezetét is. Ha különleges és egyedi megjelenést szeretne ez a hajszín tökéletes választás lehet.

Mézes szőke: A mézes szőke mindig is egy klasszikus nyári hajszín volt. Ez a meleg és aranyos árnyalat megfelelő választás lehet a természetes hajszín feljavítására vagy világosabb szőke hajfestékekkel kombinálva. Kellemes ragyogást és napsütéses megjelenést kölcsönöz a hajának.

Levendula szőke: Ez a kifinomult és elegáns lila árnyalat szintén az egyediségek kedvelőinek lehet jó választás. Hűvös de gyengéd hatást kelt, ami tökéletesen illik a nyári estékhez.

Kapcsolódó írásaink