Bűnügy

Holtan találták az Amazon kézbesítőjét egy zárva tartó vidámparkban

A vidámpark télre bezárt, és csak márciusban nyit ki

Egy fiatal férfi holttestére bukkantak kedden egy brit vidámpark parkolójában, egy furgonban. Az autó az Amazoné, és az eddigi adatok szerint a férfi a kézbesítőjük volt, bár azt nem tudni, hogy munka közben halt-e meg – írja Daily Star cikke alapján az origo.hu.

Holtan találták az Amazon kézbesítőjét egy zárva tartó vidámparkban
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A rendőrséget tegnap a délelőtti órákban hívták ki, hogy a Thorpe Parkban egy, a 20-as éveiben járó férfit holtan találták az autójában.

A rendőrség közlése szerint a haláleset körülményeit vizsgálják, de az eddigi adatok szerint nem gyilkosság történt. A vidámpark jelenleg zárva van, és csak március 24-én nyit ki.

Azt nem erősítették meg, hogy a férfi az Amazon márkájú furgonban vagy a saját személyautójában ült-e, illetve, hogy valóban műszakban volt-e, csomagokat kézbesíteni az adott időpontban.

Az Amazon UK szóvivője azonban a Surrey Live-nak nyilatkozva azt mondta: „Gondolataink mindazokkal vannak, akiket ez a tragikus eset érintett". Elmondta azt is, hogy együttműködnek a kézbesítő szolgáltatójukkal és a rendőrséggel is a nyomozás során.

Kapcsolódó írásaink