Bűnügy

Börtönben a hét kisbabát meggyilkoló nővér

A barátai a mai napig úgy gondolják, hogy a nővér ártatlan

Hét kisbabát gyilkolt meg a szülészeti osztályon, ahol ápolóként dolgozott, mindezek után pedig ártatlannak vallotta magát – írta meg a borsonline.hu.

Börtönben a hét kisbabát meggyilkoló nővér
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Szerette nézni a szülők szenvedését: a kisbabák halála után kereste a szemkontaktust az édesanyákkal, részvétét kifejező lapokat küldött nekik, de még a Facebookon is bejelölgette őket. Lucy Letby jelenleg Anglia legelvetemültebb és legkegyetlenebb gyilkosaként van számon tartva, sokan azonban hisznek az ártatlanságában.

Lucy Letby fotóit nézve az utolsó dolog lenne, amit feltételeznénk róla, hogy kisbabákat öl. Pedig a szülészeti osztályon ápolóként dolgozó, most 33 éves nő hét kisgyermek életét vette el, és további tízet próbált megölni – szerencsére sikertelenül. Jelenleg is zajlik Lucy tárgyalása, aki az egész procedúrát végigzokogta, és nem hajlandó beismerni a bűnösségét.

A kollégáit is megdöbbentette a hír, hiszen a lányt tisztességesen dolgozó, kedves személynek ismerték, akiről nehéz feltételezni, hogy képes ilyesmire. Több barátja a mai napig ártatlannak gondolja.

Kapcsolódó írásaink