Bűnügy

Közös italozást követően próbálta megerőszakolni a sértettet

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolja

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a román férfival szemben, aki tavaly év elején verte meg alkalmi ismerősét, majd miután megpróbálta megerőszakolni, egy vízelvezető árokba dobta a nőt – derül ki sajtóközleményükből.

Közös italozást követően próbálta megerőszakolni a sértettet
Képünk illusztráció
Fotó: MH archív/Hegedüs Róbert

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2022. január 29-én dél körül együtt italoztak Hódmezővásárhelyen egy kocsmában, ahol megismerkedtek – írta meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében. A vádlott felajánlotta a nőnek, hogy folytassák az italozást nála, a közeli albérletében. A lakásban a férfi szexuális kapcsolatot kezdeményezett, amelyet a nő elutasított. Ezt követően a férfi több alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet, aki a bántalmazás hatására eszméletét vesztette. A vádlott ezt kihasználva megpróbálta megerőszakolni sértettet, majd a félig meztelen nőt a téli hidegben az ingatlanhoz közeli forgalmas út melletti vízelvezető árokba dobta. Az életveszélyes állapotban levő sértettre egy arra közlekedő autós figyelt fel, akinek az értesítésére kiérkező  mentők a nőt  kórházba szállították.

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolja.

A vádemeléskor letartóztatásban levő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Kapcsolódó írásaink

Megfojtotta mindhárom gyermekét egy nő

ĀA tragédia az amerikai Massachusetts államban történt, amikor a 32 éves, ápolónőként dolgozó Lindsay Clancy mindössze húsz percre egyedül maradt otthon három gyermekével