Bűnügy

Egymillió eurót lopott egy stuttgarti pénzszállítótól az alkalmazott

Egy biztonsági kamera rögzítette is, amint a nő egy bankjegyekkel teli fekete táskát vett ki a széfből

Több mint egymillió eurót (410 millió forint) lophatott készpénzben egy bosnyák nő október közepén egy stuttgarti pénzszállító cégtől – írta meg a Telex.

Egymillió eurót lopott egy stuttgarti pénzszállítótól az alkalmazott
A stuttgarti rendőrség által kiadott fotók a lopással gyanúsított nőről
Fotó: Polizei Stuttgart

A nőt azóta is keresik, de néhány napja a rendőrség már civilek segítségét is kérte, és 37,5 ezer eurót ajánlottak fel a nyomravezetőnek – írta meg a Telex. 

Hozzátették, a rendőrség egy Mirnesa S.-ként megnevezett bosnyák nőt keres, aki egyébként már több éve a pénzszállító alkalmazottja volt. A nő nem apránként, részletekben vitte el az egymilliót, hanem egy összegben. Egy biztonsági kamera rögzítette is, amint a nő egy bankjegyekkel teli fekete táskát vett ki a széfből, majd azzal lépett meg – olvasható a portálon.

Megjegyezték, a lopás még október 14-én történt, és azóta eltűnt a nő, a rendőrség feltételezése szerint külföldre szökött.

Kiemelték, az Instagram-profilja alapján addig is mozgalmas életet élt, és imádta a luxuskörülményeket. Fotóin drága ékszerek, karórák, dizájner táskák és luxuskiegészítők tűntek fel gyakorta. Mielőtt a pénzszállítóhoz ment dolgozni, pincérkedett. A rendőrségi leírás szerint a 42 éves nő 174 centi magas, kékeszöld szeme, platinaszőke haja van, testét, főleg a karját pedig több tetoválás borítja.

Kapcsolódó írásaink