Bulvár

Katalin hercegné aggódik György hercegért

Nem akarja, hogy ezt átélje

Katalin hercegné és Vilmos herceg évek óta nem értenek egyet György herceg továbbtanulásával kapcsolatban. A brit trónörökös azt szeretné, hogy a fia az Eton College-ba járjon, ahol annak idején ő és Harry herceg is tanultak. A walesi hercegné azonban nem ért egyet – írja az Elle.hu.

Katalin hercegné aggódik György hercegért
Katalin brit hercegné és György walesi herceg
Fotó: AFP/Adrian Dennis

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás elárulta a Touch Weeklynek, hogy a hercegnének fenntartásai vannak azzal kapcsolatban, hogy György herceget egy fiúiskolába küldjék. Ez a háromgyermekes édesanya negatív tapasztalataiból fakad, ugyanis őt annak idején zaklatták, amikor egy bentlakásos iskolában tanult, és végül a szüleinek át kellett vinniük egy másik intézménybe – olvasható az Elle.hu oldalán.

A bennfentesek szerint Katalin hercegné nem bírja elviselni a gondolatot, hogy a fiával is hasonló dolgok történjenek. A walesi hercegné annak idején a berkshire-i Downe House leányinternátusban tanult, ám végül a Marlborough College-ba, egy Wiltshire-i bentlakásos iskolában fejezte be a tanulmányait, ahova fiúk és lányok is járhatnak. A háromgyermekes édesanya örülne neki, ha György herceg is ebbe az iskolába kerülne.

Katalin úgy gondolja, hogy Györgyöt egy ilyen fülledt, felsőbbrendű intézménybe küldeni ellentétes minden erőfeszítésükkel, hogy modernizálják a monarchiát – árulta el egy névtelen informátor.

Katalin hercegné néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy rákbetegséggel küzd. Kiderült az is, hogy már a januári műtétjekor is Facetime-on tartotta a kapcsolatot a gyerekeivel. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg imádják az anyukájukat, és mindenben segítenek neki, hogy mihamarabb felépüljön. A család rengeteg időt tölt együtt a közös otthonukban.

Kapcsolódó írásaink