Bulvár

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága romokban hever

Egyre kevesebb az esély rá, hogy kibéküljenek

Egyre kevesebb az esély rá, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kibéküljenek. Egy bennfentes is megszólalt most az üggyel kapcsolatban, aki úgy látja, hogy a sztárpár hamarosan el fog válni. A házasságuk már hónapok óta romokban heverhet – írta meg az elle.hu.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága romokban hever
Ben Affleck megbánta, hogy összeházasodtak?
Fotó: AFP/Robyn Beck

Jennifer Lopez mentené a házasságát

A névtelen informátor elárulta, hogy Jennifer Lopez továbbra is oda van a férjéért, ám Ben Affleck hajthatatlannak tűnik. Az énekesnő azonban az idei nyarat szórakozással tölti, és próbálja elengedni a problémáit, de a békülésre nagyon kicsi az esély.

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának egyébként hónapok óta vége lehet már, ám érdekesség, hogy a jegygyűrűjüket még mindketten viselik. Egy másik bennfentes azonban korábban elmondta, hogy Ben Affleck megbánta, hogy összeházasodtak, ám 2022-ben két esküvőt is tartottak. Akkoriban még úgy tűnt, hogy hatalmas a boldogság közöttük. Az énekesnő azonban még mindig úgy érzi, hogy a színész élete szerelme.

Kiköltözött

Korábban pedig az is kiderült, hogy Ben Affleck állítólag elvitte a holmijait a közös otthonukból. A pletykák szerint pedig egy kaliforniai Brentwoodban bérelt lakásban él. Az Oscar-díjas színész pedig az elmúlt hetekben sokkal több időt tölt a gyerekeivel, akik az előző házasságából születtek. Azonban a hivatalos bejelentés még mindig nem született meg, így nem tudni, hogy a sztárpár tényleg a válás mellett dönt-e.

Kapcsolódó írásaink