Bulvár

Úgy tűnik, JLo nem a férjével tervez

Pár napja egy épületben voltak, de mégis külön

Egy bennfentes szerint, a párnak nincsenek közös nyári tervei. Jennifer Lopez és Ben is a saját életére koncentrál – ezen a nyáron biztosan, írta meg a life.hu.

Úgy tűnik, JLo nem a férjével tervez
Jennifer Lopez nemrég tért vissza Los Angelesbe európai útjáról, ő már túl van egy nyaraláson
Fotó: AFP/NurPhoto/Eyepix

Az énekesnőhöz közeli forrás szerint a párnak nincsenek közös tervei a nyárra, mindketten azt csinálják, amit szeretnének, saját magukra koncentrálnak. Jennifer Lopez nemrég tért vissza Los Angelesbe európai útjáról, ő már túl van egy nyaraláson. A informátor szerint a színésznő élvezte az európai útját, ezen kívül is tervez még utazásokat.

„Ben továbbra is a brentwoodi bérleményben lakik. Már körülbelül két hónapja ott van. Úgy tűnik, jól van. Mindennap az irodájába megy, a munkára koncentrál, emellett pedig a gyerekeivel is időt tölt” – mondta egy másik forrás.

Június 26-án újra együtt látták Bent és Jent – legalábbis egy épületben tartózkodtak – külön-külön fotózták le őket, amint belépnek egy nyugat-hollywoodi épületbe, ahol mindketten irodát tartanak fenn.

Lopez és Affleck 2022 júliusában házasodott össze, miután 2021-ben újraélesztették kapcsolatukat. Májusban derült ki, hogy a pár házassága válságban van, Affleck el is költözött otthonról.

Minden spekuláció ellenére úgy tűnik, hogy Jennifer és Ben továbbra is jóban vannak, csak éppen szünetet tartanak, hogy kitalálják, együtt haladjanak-e tovább. Június 16-án Lopez még egy fotót is megosztott Affleckről, apák napján tisztelgett előtte: „A mi hősünk” – írta a képhez.

Kapcsolódó írásaink