Bulvár

Ben Affleck feladta

Utolsó holmijait is elvitte Jennifer Lopezzel közös villájukból

A pár tagjait egy ideje mindig külön látni, ami azonban meglepő, a jegygyűrűjűket mindketten viselik. Jennifer Lopez inkább nyaralgat, Ben Afflecket pedig folyton Los Angelesben kapják lencsevégre – írta meg a life.hu.

Ben Affleck feladta
A színész még mindig (vagy újra) viseli a jegygyűjét...
Fotó: AFP/Getty Images/Getty Images North America/Thos Robinson

Amíg Jennifer Lopez Hamptonsban nyaral, addig Ben Afflecket a Los Angeles-i irodájánál kapták lencsevégre az elmúlt héten. A színész a fotók tanúsága szerint még mindig (vagy újra) viseli a jegygyűrűjét...

Ben Affleck Los Angelesben maradt, Jennifer Lopez utazgat

... és Jennifer – aki énektanárával, Stevie Mackey-vel, aki egyben jó barátja is, közös kiránduláson vett részt – ujján is ott ragyog az ékszer és szemmel láthatóan remekül érzi magát.

Pár nappal korábban JLót Benny Medina menedzserrel látták New Yorkban, a színésznő karkötője pedig a fotósok figyelmét is magára vonta: a hatalmas B betűvel ellátott ékszernek minden bizonnyal üzenete van. Ugyanekkor Affleck középső gyerekével Seraphinával találkozott, és olyan önfeledtnek tűnt, mint mostanában soha.

Lopez nosztalgiázott az Instagramján

Vasárnap Jennifer az Instagramon emlékezett meg a Rauw Alejandval közös, Cambia el Paso című dalának hároméves évfordulójáról. „Boldog évfordulót Cambia El Paso…” – írta és megosztott egy részletet a videoklipből, valamint az elkészítésének kulisszatitkairól.

Kapcsolódó írásaink