Bulvár

Taylor Swift a színpadon vallott szerelmet + VIDEÓ

Az amerikai focista és az énekesnő között hatalmas az összhang

Az énekesnőnek szinte minden koncertjén ott van Travis Kelce. Az amerikaifocista és Taylor Swift között hatalmas az összhang – írta meg a Life.hu.

Taylor Swift a színpadon vallott szerelmet + VIDEÓ
Taylor Swift három dallal vallott szerelmet
Fotó: ANP via AFP/ANP Mag/Robin van Lonkhuijsen

Hatalmas a szerelem Taylor Swift és barátja Travis Kelce között. Az amerikai futballista folyamatosan Amerika és Európa között ingázik, hogy Swift lehető legtöbb koncertjén ott lehessen. A londoni fellépésén még a táncosok sorába is beállt: elmondása szerint ez az ő ötlete volt, Swift először azt hitte, Travis csak viccel.

Taylor Swift mellett mindem alkalommal feltűnik Travis is.

A The Eras Tour első koncertjén, Londonban Travis Vilmos herceggel és a gyerekeivel is szelfizett, később elmondta, aggódott, hogy „bunkó” amerikainak nézik, hogy nem tudja, miként köszöntse a királyi család tagjait.

Volt, hogy meglepetés volt a felbukkanása

De ott volt a dublini fellépésen is, amely Taylornak is meglepetés lehetett. Travis előző este még Amerikában vett részt csapattársa, Clyde Edwards-Helaire kaliforniai esküvőjén, majd Amszterdamban is lencsevégre kapták őket, ahogy egymást ölelve, csókolva távoznak a backstage-ből.

Taylor Swift háromm dallal vallott szerelmet

A július 6-i, harmadik amsterdami koncerten pedig egyéves évfordulójuk alkalmából Taylor Swift három dalból álló összeállítással tisztelgett Travis Kelce előtt. Az énekesnő olyan meglepetésdalokat választott, amelyek tükrözik a lelkiállapotát: nevezetesen, hogy mindvégig egy „láthatatlan szál” kötötte össze őt és Travist. Taylor a debütáló albumának Mary's Song (Oh My My My) című dalával kezdett, amely egy fiú és lány történetét meséli el, akiknek a szülei barátok, és akik már tizenévesen szerelmesek egymásba.

Objektum doboz

A dalszöveg így zárul: „Nyolcvanhét éves leszek; te nyolcvankilenc”, amelyeket a rajongók úgy értelmeztek, hogy Traviséknek sorsszerűen együtt kell lenniük, mivel a sportoló NFL-mezszáma 87. , Taylor pedig 1989-ben született. Ezután a So High School következett, amely vélhetően arról szól, hogy Travisszel való románca olyan érzést kelt benne, mintha visszatérne a középiskolába. A harmadik dal a Red-korszak Everything Has Changed című száma volt, és a Mary's Song (Oh My My My)-hoz hasonló sorokat tartalmaz, például: „Te az enyém leszel, és én leszek a tiéd.”

Kapcsolódó írásaink