Bulvár

Nagy titok derült ki Ben Affleckről

Ezért ellenezte a házasságát Jennifer Lopezzel a híres barátja

Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságáról régóta pletykálnak, most újabb információk érkeztek – írja az Elle.hu.

Nagy titok derült ki Ben Affleckről
Jennifer Lopez és Ben Affleck a színész Jennifer Garnerrel közös fiának kosárlabdameccsén
Fotó: NorthFoto

Hónapok óta pletykálják, hogy gondok vannak Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságában. Már az esküvő előtt szárnyra kaptak pletykák, sokan úgy vélték, ennek a házasságnak biztosan válás lesz a vége. Ennek ellenére sokáig nagyon boldognak tűntek, most azonban egyre többen aggódnak Ben Affleck egészsége miatt, többek között a barátja, Matt Damon is.

Matt Damon erre figyelmeztette az esküvő előtt Ben Afflecket.

Szinte naponta jelennek meg új hírek a sztárpár házasságáról. A pletykák szerint már nem élnek együtt, bár próbálják megoldani a problémákat. Jennifer Lopezt már többször lefotózták a jegygyűrűje nélkül, és Ben Affleck sem viseli már mindig a sajátját. A hírességek azonban még nem erősítették meg a szakítást annak ellenére, hogy már a közös házuk eladásán is elgondolkodtak.

A bennfentesek szerint Ben Affleck egészsége miatt aggódnak a barátai, leginkább Matt Damon, akivel nagyon közeli kapcsolatban van a színész. Erről a Daily Mailnek nyilatkozott egy informátor. Matt Damon már az elején sem tartotta jó ötletnek a házasságot, erről figyelmeztette a barátját. Úgy vélte, hogy a szakítás megismétlődhet, és ez a színészt sokkal jobban megviseli majd.

A hírek szerint Matt Damon attól tart, hogy Ben Affleck a jelenlegi helyzetben ismét az alkoholhoz fordul. Nehezen viseli a sajtó figyelmét, ez a felhajtás pedig különösen megviseli. Matt Damon állítólag azt tanácsolta neki, hogy foglalkozzon a munkával, ezzel próbálja meg elterelni a figyelmét a problémákról, amíg csillapodik a vihar.

Kapcsolódó írásaink