Bulvár

Nukleáris katasztrófát és óriás férgeket jósol az időutazó szeptemberre

Aggasztó dolgokat állít

Eno Alaric egy magát időutazónak valló rejtélyes férfi, aki állítása szerint 2671-ből tért vissza hozzánk, hogy figyelmeztesse az emberiséget szörnyűséges katasztrófákra és félelmetes felfedezésekre, amik megváltoztathatják a sorsunkat – írja a Borsonline.hu.

Nukleáris katasztrófát és óriás férgeket jósol az időutazó szeptemberre
Képünk illusztráció
Fotó: NurPhoto Via AFP/Vernon Yuen

Most újabb aggasztó videóval jelentkezett a TikTok csatornáján, amiben elmondja, hogy mire számítsunk szeptemberben – olvasható a Borsonline.hu oldalán.

Szeptember 15.

A világ eddigi legnagyobb hurrikánja eléri az Egyesült Államok keleti partjait. Ez lesz a történelem első hiperhurrikánja, ami közel 900 km/h-val süvít majd, 4000 km széles lesz, és elpusztítja Floridát, Észak-Karolina és Dél-Karolina államokat.

Szeptember 20.

Eno szerint Ausztrália egy eldugott részén eddig ismert állatfajok hatalmasra nőtt verziójára bukkannak. Lesznek köztük méteres férgek, óriás gorillák és épület nagyságú kenguruk is.

Szeptember 24.

New Yorkban egy dimenziókapu nyílik meg egy másik univerzumba, méghozzá a Time Square kellős közepén. Az emberek akik bemennek a kapun szupererőkkel térnek vissza, elmondásuk szerint hat év telt el nekik, ami nekünk egy szempillantás volt.

Szeptember 30.

Leolvad egy atomerőmű reaktora, a sugárzás keveredik a levegővel és egy újfajta járvány jön létre, ami valahogy csak a 16 és 30 év közötti embereket fertőzi meg. A vírustól először lila lesz a vérük, majd egyszerűen eltűnik a testükből.

Kapcsolódó írásaink