Bulvár

Kínos volt Katalin hercegné és Vilmos herceg első randija

Katalin hercegné és Vilmos herceg is átélték, milyen egy kínos randi

A walesi házaspár a 2000-es évek elején Skóciában járt egyetemre, és először barátok voltak, ám ez a kapcsolat később szerelemmé alakult át – írja az Elle.hu.

Kínos volt Katalin hercegné és Vilmos herceg első randija
Katalin walesi hercegné és Vilmos walesi herceg a londoni Royal Albert Hallba érkezik
Fotó: AFP/Daniel Leal

A háromgyermekes édesanya elárulta, hogy nagyon félénk volt, amikor először találkozott Vilmossal, de hamar megtalálták a közös hangot – olvasható a portálon.

Azt hiszem, elpirultam, amikor találkoztunk, és nagyon szégyenlős voltam – mesélte korábban a walesi hercegné.

Vilmos herceg hozzátette, hogy ő is tudta az első naptól kezdve, hogy Katalinban van valami különleges. A barátságukból pedig később szerelem szövődött, és azóta is töretlen a kapcsolatuk. A házasságuk alatt pedig három közös gyermekük született: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg. A pár életében nagyon fontos, hogy a gyerekeiknek normális gyerekkort biztosítsanak.

Katalin hercegné az első randin került kellemetlen helyzetbe, amikor viccelni próbált és meg akarta hajolni Vilmos herceg előtt. A walesi hercegné azonban a végén elesett, Vilmos pedig leöntötte magát az italával. A kínos ügy ellenére azonban úgy tűnik, hogy remekül érezték magukat. Egyszer szakítottak, ám hamar visszataláltak egymáshoz, és nem sokkal később megtörtént az eljegyzés.

A királyi család pedig nagyon hamar befogadta Katalin hercegnét, III. Károly királlyal pedig különösen jó a viszonyuk, és most is támogatják egymást a nehéz időkben. A brit uralkodó és a walesi hercegné is rákbetegséggel küzd.

Kapcsolódó írásaink