Bulvár

Kiderült, mit olvas Vilmos herceg a kislányának

Katalin hercegné és Vilmos herceg, amikor csak tehetik, esti mesét olvasnak gyermekeiknek

Nem titok, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné mindent elkövetnek, hogy minél normálisabb nevelést biztosítsanak a gyerekeiknek, és ez a lefekvés idejére is vonatkozik. Nemrég pedig az is kiderült, hogy a walesi herceg mit olvas a kislányának – írja az Elle.hu.

Kiderült, mit olvas Vilmos herceg a kislányának
2024. június 15. London, Egyesült Királyság: III. Károly király, Vilmos herceg, Kate Middleton, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg a Buckingham-palota erkélyén a londoni színpompás szertartáson
Fotó: NorthFoto

Maria Teresa Turrion Borrallo 2014 óta segíti a családot, akkor vették fel dolgozni, amikor György herceg még csak nyolc hónapos volt. Azonban a dadus már nem él velük, ugyanis néhány éve Katalin és Vilmos úgy döntöttek, hogy szeretnének normálisan élni, ezért a személyzetük tagjai már a saját házaikban töltik az éjszakákat. Az iskola után általában csak öten vannak otthon – olvasható az Elle.hu oldalán.

Katalin hercegné és Vilmos herceg, amikor csak tehetik, esti mesét olvasnak György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek. A walesi hercegről pedig kiderült, hogy a kislányának gyakran olvassa a Boszi seprűnyélen című mesét, amit Julia Donaldson írt.

A Bookline oldalán ezt írják a könyvről

„Süvölt a szél, közeledik a vihar, a boszi mégis útnak indul seprűjén. De jaj, a szél hol a kalapját, hol a masniját sodorja le! Még szerencse, hogy mindig akad egy segítőkész állat, aki megkeresi az elveszett holmit, és cserébe csak annyit kér: hadd üljön fel ő is a seprűnyélre. Vajon lesz elég hely mindegyiküknek?”

„Mindig ezt olvasom a gyerekeinknek” – mondta Vilmos herceg, aki korábban találkozott az írónővel, és elmondta neki, hogy rengeteg szülőt ment meg lefekvéskor a könyvével.

Kapcsolódó írásaink