Bulvár

Nagy titok derült ki Sarolta hercegnőről

Ezt senki nem gondolta volna róla

Sokan tudhatják, hogy Sarolta hercegnő imád énekelni és táncolni. Szereti a balettet, emellett otthon is szakít időt a mozgásra, reggelente pedig szívesen énekel. Erről korábban Katalin hercegné mesélt. Most pedig az is kiderült, ki a kedvenc énekese – írta az elle.hu.

Nagy titok derült ki Sarolta hercegnőről
Sarolta hercegnő
Fotó: AFP/Henry Nicholls

Meglepődtek a királyi család rajongói, amikor Taylor Swift közös fotót töltött fel Vilmos herceggel, Sarolta hercegnővel és György herceggel. Később pedig kiderült, hogy a királyi család számos tagja részt vett az énekesnő londoni koncertjén, Vilmos hercegről még videó is készült, ahogyan a Shake It Off című dalra táncol.

Objektum doboz

Most azonban kiderült, hogy Sarolta hercegnő valóságos rajongó.

Sarolta hercegnő a hatalmas Taylor Swift-rajongó a családban. Hónapok óta szeretett volna elmenni a koncertre, és mivel az édesanyját rákbetegséggel kezelik, ez egy igazán különleges nap volt, hogy így ünnepelhette az édesapja születésnapját – árulta el egy informátor az Entertainment Tonight nevű lapnak.

Az információk szerint Vilmos herceg nem bánja, hogy kikerült róla a táncos videó az internetre. Legalábbis erről számolt be a királyi család egyik közeli barátja. A koncerten készül fotók, videók bejárták a világot, a rajongók pedig imádták őket.

Kapcsolódó írásaink