Bulvár

Nem akárki támadja Meghan Markle-t

A médiaszemélyiség szerint senkit nem érdekel, mit csinálnak

Meghan Markle és Harry herceg ismét egy olyan embertől kaptak támadást, akiről sosem gondolták volna – írta meg az elle.hu.

Nem akárki támadja Meghan Markle-t
A brit közvélemény egyáltalán nem törődik Harry herceggel és Meghan Markle-lel
Fotó: AFP/Anadolu/Emmanuel Osodi

Kritika Meghan Markle-nek

Meghan Markle folyamatosan arról számol be, hogy rengeteg bántás éri, és hogy az emberek az életük minden lépésére kíváncsiak. Ám Amanda Holden azt állítja, hogy a brit közvélemény egyáltalán nem törődik Harry herceggel és Meghan Markle-lel, sőt inkább azt várják tőlük, hogy tűnjenek el végre.

Amanda Holden médiaszemélyiség, színésznő és énekesnő 2007 óta az ITV Britain's Got Talent című televíziós tehetségkutató műsorának bírája azt az állítást támasztotta alá, hogy a sajtó is túl sokat foglalkozik velük, pedig Meghan Markle és Harry herceg senkit nem érdekelnek igazából
Amanda Holden médiaszemélyiség, színésznő és énekesnő 2007 óta az ITV Britain’s Got Talent című televíziós tehetségkutató műsorának bírája azt az állítást támasztotta alá, hogy a sajtó túl sokat foglalkozik velük, pedig Meghan Markle és Harry herceg senkit nem érdekel igazából
Fotó: AFP/Pool/Ian West

A Heart FM Breakfast műsorvezetője Graham Nortonra reagált, aki korábban azt állította, hogy az embereknek csupán annyi a vágyuk, hogy Meghan Markle és Harry herceg csendben éljék az életüket, és ne kelljen velük foglalkozni.

Senkit nem érdekel Harry herceg?

Graham Norton szerint az átlag brit embereket egyáltalán nem zavarja Sussex hercege es hercegnéje, sokkal inkább hidegen hagyják őket. Szerinte Meghan Markle és Harry herceg hatalmas tévedésben élnek, ha úgy gondolják, hogy bárkit is érdekel az, hogy mit esznek, merre nyaralnak, vagy éppen hol élnek.

Amanda Holden ezt az állítást támasztotta alá, szerinte a sajtó túl sokat foglalkozik velük, pedig senkit nem érdekelnek igazából.

Kapcsolódó írásaink

Csalfa Harry?

ĀEgy modellel randizott a herceg, amikor bemutatták Meghannek