Bulvár

Friss fotón a 94 éves Clint Eastwood

Lánya esküvői képein szerepel

Régen nem láthattuk a 94 éves színészt. Most azonban lánya esküvőjén Clint Eastwood is kamerák elé állt – írja a Life.hu.

Friss fotón a 94 éves Clint Eastwood
Clint Eastwood hétvégén részt vett lánya esküvőjén
Fotó: NorthFoto/� 2021 by Entertainment Pictures Warner Bros

Clint Eastwoodról lánya esküvőjén készült fotó: a várandós Morgan és Tanner Koopmanst 130 vendég előtt a kaliforniai Carmel by the Sea-i Mission Ranchen mondta ki a boldogító igent.

Clint Eastwood lánya, Morgan a People-nak elmondta, az ő vágya egy egészen kicsi esküvő volt, ahogy fogalmazott: szeretett volna elbújni a világ elől, ám férje nagyobb szertartást akart. „Saját magam készítettem a sminkemet és a hajamat, választottam egy olcsó fülbevalót, és a cipőmet is viseltem már korábban” – nyilatkozta Morgan. „Úgy érzem, az esküvőnk tökéletesre sikerült. Meghitt volt annak ellenére, hogy nagy a családunk” – tette hozzá Eastwood lánya, aki férjével az esküvőjükre csak a közvetlen családtagokat és a közeli barátokat hívták meg.

„A legszebb pillanat az volt, amikor az oltár elé álltunk” – mondta Morgan, aki fotókat is megosztott az Instagramon a nagy napról, amelyek közül az egyiken rég nem látott, híres édesapja is szerepel.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink