Bulvár

Meghan Markle okkal szeretné Katalin hercegnével rendezni a kapcsolatát

A kapcsolat helyreállítása hatalmas megkönnyebbülést jelentene

Jól indult Katalin hercegné és Meghan Markle kapcsolata, ám az elmúlt években elmérgesedett a viszonyuk. Később Harry herceg elárulta, nem tartja a kapcsolatot a testvérével, így Katalin hercegnével sem beszélnek. Ám idén a walesi hercegnét rákkal diagnosztizálták, ami sok mindent megváltoztatott – írja az Elle.hu.

Meghan Markle okkal szeretné Katalin hercegnével rendezni a kapcsolatát
Meghan szeretne túllépni minden butaságon, és megtalálni a gyógyulás felé vezető utat
Fotó: AFP/POOL/Ben Curtis

Régebben sokat cikkeztek a brit lapok Katalin hercegné és Meghan Markle vitáiról és kapcsolatáról. Tény, hogy a két hercegné között voltak kisebb nézetelérések, ilyen volt például a koszorúlányok ruhája körüli vita, ám ezeket legtöbbször megbeszélték. Ennek ellenére mégis elmérgesedett köztük a viszony, a költözés óta pedig csak nagyobb lett a távolság – olvasható az Elle.hu oldalán.

A Closer lap információ szerint azonban Meghan Markle szeretné rendezni a kapcsolatát Katalin hercegnével. A walesi hercegné betegsége nagyon megérintette, éppen ezért már többször felkereste, legutóbb a Trooping the Colour előtt lépett vele kapcsolatba. Legalábbis erről számolt be a Closer informátora.

És minden vitájuk ellenére a szíve Katalin felé húz – csak elképzelni tudja, milyen nehéz lehet ez a helyzet a számára. Meghan világossá tette, hogy semmi mást nem szeretne jobban, mint túllépni minden butaságon, és megtalálni mindenki kedvéért a gyógyulás felé vezető utat – árulta el a bennfentes.

Hozzátette, hogy ez nem csupán rajta múlik, ugyanakkor világossá tette, hogy ő nyitott a békülésre. A kapcsolat helyreállítása hatalmas megkönnyebbülést jelentene Meghan Markle és Harry herceg számára, ezért mindketten nagyon szeretnének kibékülni.

Korábban a bennfentesek elárulták, Meghan Markle nagyon szeretné, ha a gyermekei tartanák a kapcsolatot az unokatestvéreikkel. Neki nincs nagy családja, a kapcsolata pedig megromlott a testvéreivel, nem szeretné, hogy a gyermekeinek is ezzel kelljen szembenézni.

Kapcsolódó írásaink