Bulvár

Vilmos herceg új születésnapi fotót osztott meg gyerekeivel, amit Katalin hercegné készített

Katalin hercegnő a múlt hónapban Norfolkban készítette az imádnivaló új képet Vilmos hercegről és gyermekeikről

Az imádnivaló fotón a walesi herceg három gyermekével, a tízéves György herceggel, a kilencéves Sarlolta hercegnővel és a hatéves Lajos herceggel kézen fogva ugrál a holkhami strandon – írja az Express.

Vilmos herceg új születésnapi fotót osztott meg gyerekeivel, amit Katalin hercegné készített
Kate Middleton imádnivaló fotót osztott meg Vilmos hercegről a gyerekeikkel a 42. születésnapján. A walesi hercegi pár keltezés nélküli fotója a ma 42. születésnapját ünneplő hercegről gyermekeivel, György herceggel, Charlotte hercegnővel és Lajos herceggel
Fotó: NorthFoto

Katalin hercegnő üzenetet írt az új képhez, amely így szólt: „Boldog születésnapot papa, mindannyian nagyon szeretünk! Cx.”

A család lazán öltözött, rövidnadrágba és pólóba, William pedig egy tengerészkék kapucnis pulóvert választott. A kép különbözik a királyi családról kiadott szokásos képektől a laza és vidám stílusával.

Korábban pénteken a királyi család hivatalos közösségi média fiókja közzétett egy visszatekintő fotót, amelyen Károly király a kisbabát, Vilmos herceget tartja a kezében.

A rajongók gyorsan kommentálták az új képet, és örültek, hogy ilyen hamar újabb képet láthatnak a családról, miután a Kensington-palota múlt vasárnap egy hasonló képet tett közzé apák napja alkalmából.

Kapcsolódó írásaink