Bulvár

III. Károly képtelen megbocsátani Harry hercegnek

III. Károly király talán soha nem lesz képes megbocsátani Harry hercegnek azokért az állításokért, amelyeket a Spare című memoárjában tett a királyi családra – közölte az Independent egy királyi szakértőre hivatkozva.

III. Károly képtelen megbocsátani Harry hercegnek
Harry, Meghan és III. Károly király
Fotó: AFP/Pool/Richard Pohle

Christopher Andersen királyi életrajzíró szerint az uralkodó szereti a fiát, de képtelen „nem haragudni rá” azok után, amit a sussexi herceg írt, különösen Kamilla királynőről.

Andersen úgy fogalmazott: „Azt hiszem, az embereknek fel kell ismerniük, hogy az egyetlen dolog, amit III. Károly megbocsáthatatlannak tart, az a Kamillával szembeni kritika.”

„Sajnos Harry mondott róla néhány eléggé lesújtó dolgot ... Nem hiszem, hogy ezt valaha is meg fogják bocsátani Harrynek” – tette hozzá.

Mindez azután történt, hogy Taylor Swift szelfit készített Vilmos herceggel és gyermekeivel, amikor pénteken a Wembley Stadionban tartott első Eras Tour koncertjén megünnepelte 42. születésnapját.

A walesi herceg szombaton hivatalos Instagram-fiókján osztott meg egy fotót, amelyen az énekesnő vele, György herceggel és Charlotte hercegnővel fotózkodik, miközben megköszönte a sztárnak a „nagyszerű estét”.

Kapcsolódó írásaink