Bulvár

Arcunkra fagy a mosoly: kijött a folytatás előzetese

Váratlan és izgalmas fordulatokat ígér Parker Finn, a rendező

A tavaly előtti nagy siker után jön a Mosolyogj folytatása, amelyet ígéretes előzetes harangoz be. Ebben egy popsztár (Naomi Scott) kerül az őrület határára, mert mindenki elkezd körülötte hátborzongatóan mosolyogni, és ezzel arányosan növekszik az áldozatok száma, akik igen látványos és változatos módokon költöznek a másvilágra. A film egyik főszereplője, Lukas Gage korábban arról számolt be, hogy szabályosan rosszul lett az egyik jelenet felvétele során, amely szintén megdobogtathatja a műfaj rajongóinak szívét. A filmet október 17-től láthatjuk a magyar mozikban.

Arcunkra fagy a mosoly: kijött a folytatás előzetese
A Mosolyogj! című film folytatását október 17-től láthatjuk a magyar mozikban
Fotó: Facebook/UIP-Dunafilm

A folytatások esetében az alkotók igyekeznek szintet lépni, ami gyakran még több patak vér alkalmazásában nyilvánul meg, Parker Finn rendező azonban azt ígérte, nem a mennyiség növelésével akarja fokozni a hatást.

„Egy csomó izgalmas dolgot ki lehet még hozni az alapötletből, és jó párat szándékosan hagytam ki az első részből – mondta Finn a Den of Geeknek. – Soha nem vetemednék olyasmire, hogy ismétlem önmagam, vagy továbbra is azon a vidéken kóválygok, amelyet egyszer már sikerült föltérképeznem. Nagyon váratlan és izgalmas dolgokkal lepem meg a nézőket, olyan trükköket vetve be, amelyektől ha mosolyra nem is fakadnak, de a szájuk biztosan tátva marad.”

Kapcsolódó írásaink