Bulvár

Megindító, amit Sarolta hercegnő az édesanyjáért tett

Sarolta hercegnő rendíthetetlenül támogatta édesanyját

Katalin hercegné a Trooping the Colour ünnepségen lépett először a nyilvánosság elé betegségének bejelentése óta, ami miatt az emberek még nagyobb érdeklődéssel és lelkesedéssel figyelték az eseményt. A hercegné a gyerekeivel egy hintóban érkezett meg a Buckingham-palotához, akik mind élvezték az eseményt, ám Sarolta hercegnő viselkedése volt a legmegindítóbb. Testbeszédszakértő elemezte – írja a life.hu.

Megindító, amit Sarolta hercegnő az édesanyjáért tett
A walesi hercegnő, Lajos herceg és Charlotte hercegnő a The Mall-on halad a Trooping the Colour ceremónia után a londoni Horse Guards Parade-en, London központjában, ahol III. Károly király hivatalos születésnapját ünnepli
Fotó: NorthFoto

Katalin és Vilmos mindhárom gyereke imádnivaló volt az egész ünnepség alatt. A legidősebb, György herceg végig illedelmesen viselkedett, pontosan tudta, mi a feladata, amíg Lajos ellopta a show-t; a legkisebb gyerek a dudaszóra táncolt az eseményen, ami miatt imádják az emberek.

A legmegindítóbb azonban mégis az, amit Sarolta hercegnő tett mindenféle feltűnés nélkül: rendíthetetlenül támogatta az édesanyját.

Egy testbeszédszakértő árulta el ennek jeleit. „Úgy tűnt, mintha Sarolta Katalin szárnysegédje lett volna, ami nagyon édes.”

Erős utalások voltak arra, hogy Sarolta elsősorban édesanyját támogatja ezen az eseményen.

„Katalinnal szemben ülve olyan dolgokat tett, amilyeneket általában az édesanyja szokott: a válla fölött mosolygott a tömegre és lelkesen integetett. Katalinhoz hasonlóan a mosolya is szinte állandó volt„ – mondta a szakértő. Amikor megérkeztek a palotához, a három gyerek szállt ki először a kocsiból, és míg a fiúk azonnal megfordultak, hogy befelé vegyék az irányt, Sarolta a következőket tette:

„Sarolta meghatóan végrehajtotta azt a fajta katonai fordulatot, amit a felvonulási téren lehetett látni, a haja lobogott, és úgy tűnt, mintha ő lenne Katalin személyes díszőrsége.”

A kislány az egész esemény alatt rendíthetetlenül támogatta édesanyját, megpróbálta átvenni a nyilvános szerepléssel járó feladatok egy részét.

Még azt is láthatjuk, ahogy suttogva figyelmezteti Lajost, hogy álljon egyenesen, és hogy a nemzeti himnuszra figyeljen.

Sarolta hercegnő számára tehát a Trooping the Colour ünnepségen az volt az első, hogy levegyen némi terhet édesanyja válláról, védelmező szárnysegédként lépett fel.

Kapcsolódó írásaink