Bulvár

Armie Hammer megdöbbentő őszinteséggel beszélt a kannibalizmusról

Megtörte a csendet, ezt gondolja az életéről

2021-ben robbant ki a botrány Armie Hammer körül, amikor kiderült, hogy megcsalta a feleségét, majd a korábbi partnerei bántalmazással, szexuális erőszakkal és kannibalizmussal vádolták. A színész azóta visszavonult a nyilvánosság elől, most egy podcastban mesélt az elmúlt időszakról – írja az elle.hu.

Armie Hammer megdöbbentő őszinteséggel beszélt a kannibalizmusról
Armie Hammert többek között kannibalizmussal is vádolták
Fotó: NorthFoto

2021-ben hozta nyilvánosságra egy Effie nevű nő, hogy a színész szexuálisan bántalmazta a négy évig tartó kapcsolatuk alatt. A vád szerint 2017-ben megerőszakolta, emellett olyan képernyőfotókat hozott nyilvánosságra, amelyek arra utaltak, hogy Hammer kannibálnak vallja magát. Ezután két másik nő is megvádolta a színészt, akikkel szintén kapcsolatot tartott fent az említett periódusban.

Armie Hammer tagadta a vádakat, azt állította, hogy a kapcsolataiban semmiféle bűncselekmény nem történt. Ugyanakkor elismerte, hogy a hatalmi dinamika miatt nem voltak egészségesek a viszonyok. 2023-ban a Los Angeles-i megyei körzeti ügyészség bejelentette, hogy nem indítanak a színész ellen eljárást, mivel Effie vádjai nem voltak bizonyíthatóak a kapcsolatuk összetettsége miatt.

A színész most a Painful Lessons nevű podcast vendége volt, ahol mesélt a kannibalizmussal kapcsolatos vádakról és a karrierje alakulásáról.

„Bármit is mondtak az emberek, bármi is történt, most olyan helyen vagyok az életemben, ahol hálás vagyok minden egyes darabért. Az emberek kannibálnak neveztek, és mindenki hitt nekik. Most már képes vagyok egyfajta távolságtartással és perspektívával nézni a dolgot, és azt tudom mondani: Ez mulatságos. Azt mondták: »Igen, az a férfi evett embereket«. Mint, mi? Miről beszélsz? Tudod, mit kell tenned, hogy kannibál legyél? Meg kell enni az embereket! … bizarr volt.”

A vádak megjelenése után Armie Hammer karrierje véget ért. Bár volt pár film, amiben szerepelt, ezeket még az ügy kirobbanása előtt forgatta le. Azóta nem kapott munkát Hollywoodban, így a karrierje megtorpant.

„Ez egy egohalál volt, egy karrierhalál… Egy neutronbomba robbant fel az életemben. Ez kioltott [mindent].”

A színész elárulta, hogy nem fog visszatérni a színészkedéshez, de forgatókönyvet szívesen írna. A podcastban ismét mesélt az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatairól. Nagyon egyedül érezte magát, de a gyerekei miatt nem akart öngyilkos lenni.

Kapcsolódó írásaink