Bulvár

Így fest most a kemoterápiás kezelés közepette Katalin hercegné

Három gyermekével közös hintóba ül és üdvözli a tömeget

Hivatalos Instagram-oldalán is közzétette nagy bejelentését a hercegné. Katalin részt vesz a Trooping the Color ünnepségen – írta meg a life.hu.

Így fest most a kemoterápiás kezelés közepette Katalin hercegné
Katalin brit hercegnő (jobbra) Vilmos brit herceggel, walesi herceggel (hátul b.) és gyermekeikkel, György walesi herceggel (k.) és Lajos walesi herceggel (b) megérkezett a Buckingham-palotába a királyi születésnapi felvonulás, a „Trooping the Colour” szertartásra 2024. június 15-én
Fotó: AFP/Henry Nicholls

Az elmúlt hetek találgatásai után azoknak lett igazuk, akik úgy gondolták, Katalin részt vesz a Trooping the Coloron. A hercegné egy friss fotót is közölt bejegyzése mellett.

Katalin nagyon izgatott

Katalin elárulta, három gyermekével közös hintóba ül, üdvözli a tömeget, és a Buckingham-palota erkélyén is ott lesz. Hozzátette, alig várja már az ünnepséget.

A hercegné nincs túl a betegségén

Katalin megható posztban fejezte ki háláját minden támogatásért. Elmondta, betegségével megváltozott az életük: vannak jó és rossz napjai, amit meg kellett tanulnia elfogadni. A legnagyobb kihívást a türelem jelenti számára: de megtanulta, hogy hallgasson a teste jelzéseire.

Kapcsolódó írásaink