Bulvár

Katalin hercegné állapotával kapcsolatban elárulta az igazságot a palota

Katalin hercegnéről sok pletyka kering

Január óta mindenki azért szurkol, hogy Katalin hercegné mihamarabb felépüljön. A háromgyermekes édesanya az év elején hasi műtéten esett át, majd márciusban bejelentette, hogy az operáció után nem sokkal rákbetegséget fedeztek fel nála. Azonban az állapotával kapcsolatban még mindig sok pletyka kering – írja az elle.hu.

Katalin hercegné állapotával kapcsolatban elárulta az igazságot a palota
Katalin hercegné
Fotó: AFP/Pool/Yui Mok

A TikTokon kezdett el terjedni a hír, miszerint Katalin hercegné a texasi MD Anderson Cancer Centerben tartózkodik. Olyan hírek láttak napvilágot, hogy Wales hercegnéjét az Egyesült Államok legjobb klinikáján kezelik, és valójában nem igaz, hogy az Egyesült Királyságban lábadozik. Sok rajongó az aggodalmát fejezte ki, ugyanis hiába az egyik legjobb intézményről van szó az USA-ban, többen úgy gondolják, hogy oda már csak a nagyon súlyos betegek jutnak el. Most azonban a Kensington-palota megcáfolta ezeket az információkat.

A walesi hercegnét nem kezelik az Egyesült Államokban – közölték.

Mikor tér vissza?

A nagy kérdés még mindig az, hogy Katalin hercegné mikor fog visszatérni a nyilvánosság elé. Úgy tudni, hogy Katalin hercegné akkor dönt majd arról, hogy mikor tér vissza dolgozni, ha az orvosaitól zöld utat kap. Most arra koncentrál, hogy egyre erősebb legyen. Nagy valószínűséggel a háromgyermekes édesanya a hétvégi zászlós díszszemlén sem fog megjelenni, ugyanis már a főpróbát is kihagyta.

Vilmos hercegtől az elmúlt hetekben több nyilvános eseményen megkérdezték a kíváncsi rajongók, hogy Katalin hercegné jobban van-e. Szerencsére a walesi herceg mindig pozitív választ tudott adni az érdeklődöknek, elmondása szerint a felesége napról napra erősebb. Könnyen lehet azonban, hogy a hercegnét csak néhány hónap múlva vagy 2025 elején láthatjuk viszont a nyilvánosság előtt.

Kapcsolódó írásaink