Bulvár

Harry herceg ismét egy rossz döntést készül meghozni

Anyagi gondokkal küzd a hercegi pár

Felröppentek a pletykák, kijöhet a Spare folytatása. Harry herceg vajon megkockáztatja, hogy még rosszabb legyen a viszonya a családjával? – tette fel a kérdést a Life.

Harry herceg ismét egy rossz döntést készül meghozni
Harry herceg és felesége, Meghan Markle, Sussex hercegnéje látogatást tesz a Lightway Akadémián a nigériai Abujában, az Invictus Játékok évfordulójának megünneplése keretében
Fotó: Anadolu Agency via AFP/Emmanuel Osodi

Bár rengeteget eladtak belőle, mégsem hozta meg a várt sikert Harry herceg Spare (A tartalék) című könyve. Az eladásoknak köszönhetően most azonban úgy tudni, a memoárnak második része is lesz.

Harry herceg az esküvőről külön kötetben írna?

Legalábbis Robert Hardman királyi életrajzíró erről beszélt, amit azzal támasztott alá, hogy Harry és Meghan eküvőjéről kevés szó esik az első részben, amit valószínűleg a folytatásban bontanának ki.

Kinsey Schofield királyi kommentátor úgy véli, egyáltalán nem biztos, hogy a kereskedelmi siker – bár úgy tudni, a hercegi pár anyagi gondokkal küzd – megér annyit, hogy megjelenjen a második rész, ugyanis az szinte a nullával egyenlővé tenné Harry herceg békülési esélyét a családjával. Schofield hozzátette, nem gondolja, hogy Harry ismét kínos helyzetbe hozná a családját, pláne, hogy apja és sógornője is rákos betegséggel küzd.

Kapcsolódó írásaink