Bulvár

Bruce Willis állapotáról friss információk derültek ki

A világhírű színész családja teljes támogatását élvezi

Bruce Willis lánya nyilatkozott édesapjáról: így van a nagybeteg színész – írja a Life.

Bruce Willis állapotáról friss információk derültek ki
Bruce Willis
Fotó: AFP/Angela Weiss

Rumer Willis friss információkat osztott meg édesapja állapotáról. Mint ismert, Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd. Bruce Willis családja teljes támogatását élvezi, miközben küzd a betegségével, de a színfalak mögött továbbra is szeretetteljes apa és imádott nagypapa maradt.

Bruce Willis már egy éve nagypapa – ekkor született meg lánya, Rumer Willis első gyereke, vagyis Demi Moore-ral együtt már nagyszülőként ténykednek, és kiderült, hogy nagyon is élvezik. Rumer elárulta, szerető gondoskodással veszik körül lányát, Louetta Isley Thomast.

„Őszintén szólva, amikor látom őket vele, előjön az összes gyerekkori emlékem. Nagyszülőnek lenni a legjobb. Megkapják az összes szeretetet és örömöt a felelősség nélkül, szabadon elkényeztethetik őt” – mondta Rumer, majd arról is beszámolt, hogy van az édesapja. „Annyira jól van” – mondta és egy kedves pillanatot is megosztott, ami Bruce Willis és unokája között történt. „Lou most kezdett el járni egy kicsit, és odasétált hozzá, annyira édes volt!” – mesélte a színész lánya.

Kapcsolódó írásaink