Bulvár

Újabb csapás érte Meghan Markle-t

Julien Macdonald viszont szívesen öltöztetné a walesi hercegnét

Egy vezető brit divattervező inkább Katalin hercegnét és Kamilla királynét választja, minthogy Meghan Markle-lal dolgozzon – írja az Express.co.uk.

Újabb csapás érte Meghan Markle-t
Meghan Markle a Variety Power of Women rendezvényén Los Angelesben
Fotó: Getty Images via AFP/Getty Images North America/Kayla Oaddams

Meghan Markle-re ismét csapást mértek, miután egy brit divattervező, aki nagyon szimpatizál a királyi családtagokkal, azt mondta, nem szeretné, ha az ő ruháiban mutatkozna – írja az Express.co.uk.

Julien Macdonald, Wales egyik leghíresebb divattervezője meglehetősen látványos ügyfélkörrel büszkélkedhet, köztük olyanokkal, mint Kylie Minogue, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham és Naomi Campbell.

Nemrég azonban elárulta, hogy jó kapcsolatot ápol Kamilla királynéval, aki állítólag néha divattippeket kér tőle.

Kamilla korábban már összeállt Macdonald úrral, amikor 2018-ban részt vett a Julien Macdonald-divatbemutatón Londonban egy adománygyűjtő eseményen, amely a National Osteoporosis Societyt támogatta, amelynek ő az elnöke.

Az egykori Strictly-versenyző Macdonald az idei londoni Fragrance Foundation Awards díjátadón a Mail riporterének, Richard Edennek elmondta: „Nagyszerű kapcsolatom van Kamillával, a királynéval. Hihetetlen, de néha-néha tippeket kér tőlem."

„Amikor különböző eseményeken találkozunk, mindig azt mondom neki: »Nagyon jól nézel ki, Kamilla«, mire ő azt válaszolja: »Tetszik? Ó, örülök, hogy helyesled.«”

Azt is elmondta, hogy szívesen öltöztetné a walesi hercegnét, mert ő „csodálatos”. A tervező hozzátette: „Szívesen öltöztetném Katalin hercegnét az egyik ruhámba.”

Azt azonban elárulta, hogy nem szeretné Meghan Markle-t öltöztetni. Arra a kérdésre, hogy szívesen öltöztetné-e Sussex hercegnéjét, azt válaszolta: „Nem, inkább Katalint és Kamillát szeretném.”

Kapcsolódó írásaink

Harry herceget súlyos csapás érte

ĀA 39 éves sussexi herceg a múlt hónapban nyerte meg az NGN ellen folytatott, hosszú ideje tartó jogi csatározásának legújabb fordulóját